2009. január 12.

még

Meddig tágíthatók a tudathatárok? Úgy, hogy közben tisztes polgári szerepednek is megfelelsz és megőrzöd önazonosságod (ha van ilyen)... a sok-sok arcod mögött. Hol kezdődik és végződik az emberi méltóság? És az őrület? Azt mondják, a fejlődés a jó kérdésekben rejlik. Remélem is, mert én mindennap belehalok egy kicsit. Talán nem hiába.

5 megjegyzés:

Vadrózsa írta...

A hatarok bovitese mindig nagy erobedobast igenyeltek, a kornyezetem is adott ehez erot. Es ez sokszor mukodott bumerangkent ezekszerint(te montad egy alkalommal hogy ne aggodjak:~bumerangeffektu~ miat nem veszithetek~ :P)
De energiat es idott most mar egyre jobban :D valahogy hamarabb farasztanak a dolgok, es ketszer is meggondolom. Vagy meg okosodjak? Sok jo kerdesre keressem a valaszt? Mindig meglepnek az eredmenyek, varatlanul masak, de vegul jooook:)
Isten csak nyero projektekbe akar minket munkatarskent :)punktum :D

Vadrózsa írta...

nah, ekezet nincs... de a betut AZT elharaptam!
~Bumerangefektus s s s~
dolgok hatnak majd visszater a raforditott ero, ido, figyelem, szeretett,valami mas formaban. Az ido???-kerdezheti barki.
Igen lesz olyan perc (vagy akar egy egesz delutan:) ami messze tultesz az altalunk raforditot ido erteken vagy tartalman melyet egy elozo ~bumerang~ utra kuldesekor vetettunk be.

Névtelen írta...

Tetszik, hogy Isten csak nyerő projektekbe akar minket munkatársként. Meg a bumerángeffektus... igen. Más tudattágításra gondoltam én. Olyanra, ami nem biztos, hogy nyerő, inkább kockázatos, spontán és kiszámíthatatlan, talán nem illeszkedik az erkölcsi normarendszerünkhöz, nem érted. Hagyod mégis,hogy belédcsapódjon, mint egy üstökös a földbe. Persze félreállhatnál, de nem teszed, mert van egy sejtésed, hogy megláthatod a láthatatlant, megértheted az érthetetlent, önmagad... S ennél semmi sem fontosabb. Ebbe tényleg bele lehet halni. Mindenféle értelemben. Talán valami ilyesmire gondoltam. Júlia

Attila írta...

Na most, hogy a csodaba van az, hogy te nevtelenkent irsz a sajat blogodba kedves Pagony???:P

Vagy mar talakoztal az ustokosssssssel? Mely napok ota kozeledett, majd szissssszegve be serccccent az atmoszferaba egy olyan sotetkek egbolton mind egy augusztusi esten mikor melyvizben az elmulason filoztal? Es te vartad tart karokkal es egye lettel a fenyes kozegel... Megkeresem es ha az ihlet vezet (vagy te)ujraveslek.
Remekmu lesz am! :D
ui. mindenki azt tagit,bovit akit-amit talal...vagy magat

en meg hol Attila,hol Kokenykent irok...
pfuj...kezdem nem erteni,
Boloni Domokos se ertene mar...
(nepujsagiro)

Zsigmond Júlia írta...

Névtelenül akkor írok, amikor csak rámegyek az oldalamra (mint Te), de nem jelenkezem be. Tudod, időgazdálkodás... Köszi, hogy olvasol és írsz nekem. Nem találkoztam üstökössel, csak legyártottam pár rendhagyó történetet magamnak. És ennyi. Puszi.